Boîte à colis Otterway

Over Otterway

Otterway biedt een breed gamma van pakketbrievenbussen voor residentieel gebruik (huizen, villa’s, appartementsgebouwen, enz.), voor vrije beroepen, voor bedrijven, voor gemeenschappen en administraties om het leven van consumenten en professionals te vergemakkelijken in de e-commerce sector.

Die pakketbrievenbussen vergemakkelijken ook de uitwisseling van goederen (documenten, aparatuur, gereedschappen, …) met de buren, in een wijk, een gemeenschap of een bedrijf.

De oplossingen van Otterway garanderen de veiligheid van het afzetten en ophalen van de pakketten, de weglating van de leveringsbeperkingen, de verhoging van het aantal van leveringsdiensten en een vermindering van de impact op het milieu tijdens de uitwisseling van goederen.

De oplossingen van Otterway maken leveringen mogelijk buiten de conventionele of bedrijfsopeningsuren en bevordert betere verdeling van het verkeer in de stedelijke gebieden.

Tijdens Batibouw 2018 werden de Otterway pakketbrievenbussen bekroond voor hun design, hun gebruiksgemak en hun innovatie.

In lijn met de filosofie van Otterway en van de vermindering van de Co2-voetafdruk worden de oplossingen ontwikkeld in een kortsluiting, met de maximale ondersteuning van de locale onderaanemers. De producten voldoen aan de norm EN/TS 16 819

Vanuit zijn expertise op het gebied van toegangscontrole, beeldtelefonie en telefonie adviseert en ondersteunt Otterway ook elektriciens, aannemers en architecten bij de integratie, programmering en installatie van deze speciale technieken in het gebouw, om zo het connectiviteitsniveau te verhogen, een intercomoplossing binnen het gebouw en telefonie naar buiten toe te implementeren.

Met zijn competentie is Otterway een van de officiële partners die erkend wordt door de meest prestigieuze videofonie/deurtelefoniemerken, zoals BTicino, Niko, Siedle, 2N,….

Een erkende officiële partner

Otterway wordt herkend door de toonaangevende merken van videofonie/deurtelefonie.

Met zijn activiteiten is Otterway een bedrijf dat uw leven gemakkelijker maakt door u in staat te stellen om overal in contact te blijven met uw huis en omgeving.