Solution contrôle d'accès : boîte à colis avec vidéoparlophonie

Altijd met uw gebouw verbonden blijven

Otterway, gespecialiseerd in de toegangscontrole, biedt adviesdiensten aan om oplossingen te implementeren voor de integratie van pakketbrievenbussen, toegang tot en controle van gebouwen, voornamelijk in de residentiële en SOHO-sectoren. Deze oplossingen zorgen ervoor dat u geinformeerd en verbonden blijft met uw gebouw. Dankzij deze oplossingen kunt u interactief werken en bestellingen maken via uw smartphone of interface scherm.

Toegankelijk, wanneer het u uitkomt.

Naast deze oplossingen kan Otterway een complete telefonie-oplossing implementeren, inclusief uw vaste en mobiele telefoonset, gekoppeld met een centrale computer via de cloud. Dankzij deze nieuwe generatie IP-telefooncentrales kunt u uw telefoongesprekken op elk moment beheren, bereikbaar blijven waar u ook bent, gesprekken doorschakelen of later verwerken, zowel via het openbare telefoonnet als via VOIP-diensten. Deze telefonie-oplossingen omvatten ook deurtelefonie.

Succesvolle integratie

Om deze technologieën zo goed mogelijk te integreren in uw omgeving, uw huis of uw gebouw, kan Otterway oplossingen op maat aanbieden op het vlak van design, integratie en afwerking. Dit kan van het assortiment RAL-kleuren tot projecten in gepolijst messing, bruine messing en geborsteld roestvrij staal.

Photo: Integratie van een video-deurtelefoon met toegangscontrole in een hek.

Advies voor professionals

Otterway adviseert en ondersteunt elektriciens, aannemers en architecten bij het bestuderen, programmeren en installeren van deze speciale technieken in het gebouw, om zo de connectiviteit te verhogen, een intercomoplossing binnen het gebouw en telefonie naar buiten toe te implementeren.

Op verzoek kunnen wij uw plannen in DWG (Autocad formaat) of PDF formaat produceren. 

Een erkende officiële partner

Otterway wordt herkend door de toonaangevende merken van videofonie/deurtelefonie.